Kadrina Keskkooli direktoriks saab Evelin Teiva

Kadrina vallavalitsus kinnitas Kadrina Keskkooli uueks juhiks Evelin Teiva.

Kadrina Keskkooli direktori konkursi komisjon jõudis pärast põhjalikku kaalumist ühemeelselt otsusele, et Teiva juhtimisel jätkab Kadrina Keskkool oma missiooni pakkuda õpilastele kvaliteetset haridust ja tagada õpetajatele ning kogu kooliperele koostöine õpi- ja töökeskkond läbi kaasava juhtimise ja selge kommunikatsiooni.

“Hindan kõrgelt Evelin Teiva süsteemsust, analüüsivõimet ja pühendumist haridusuuendustele. Usun, et meeskonna juhina suudab ta töötajaid motiveerida kooli arendamisega kaasa tulema. Oluline on, et seisab kindlalt õpilaste heaolu eest ja tähtsustab võrdselt kõiki kooliastmeid,” sõnas Kadrina vallavanem Kairit Pihlak.

Evelin on töötanud Kadrina Keskkoolis alates 2018. aastast ning on kogukonna liige, mis tähendab, et tal on arusaam kohalikest vajadustest, traditsioonidest ja ootustest.

„Mul on suur au ja rõõm asuda Kadrina Keskkooli direktori ametikohale. Pühendun Kadrina Keskkooli väärtuste ja traditsioonide hoidmisele ning uuenduste elluviimisele, mis toetavad iga õpilase ja õpetaja arengut. Luban seista tugeva ja ühtehoidva koolikogukonna eest ning panustada kooli edusse. Ootan põnevusega koostööd kõigi osapooltega, et üheskoos luua inspireeriv ja toetav õpikeskkond,” lausus Evelin Teiva, kes on tõestanud oma tugevat juhtimisvõimekust ja pühendumust haridusele nii Kadrina Keskkoolis kui ka eelnevates ametikohtades. Tema varasem töö Rakvere Lille Kooli direktorina ja Kadrina Keskkooli direktori kohusetäitjana on andnud talle vajalikud teadmised ja oskused kooli edukaks juhtimiseks.

Evelin on lõpetanud magistriõppe Cum laudega pedagoogilise nõustamise erialal. Tema akadeemiline ning professionaalne tegevus on keskendunud õpilaste individuaalsete vajaduste mõistmisele ja toetamisele. Teiva peab oluliseks kogukonna, õpetajate, õpilaste ja lastevanemate kaasamist kooli igapäevaellu ja strateegilisse arengusse.

Kadrina Keskkooli direktori konkursi komisjoni kuulusid esimees Kairit Pihlak, liikmed – Merike Sikk, Madis Viise, Mariza Lillepea, Siim Umerov, Anneli Meibaum, Kristin Reinaas ja eksperdina Eesti Koolijuhtide Ühenduse esindaja Kristi Tarik. 

Kadrina Keskkooli direktori ametikohale laekus tähtajaks viis kandideerimisavaldust. Kõik kandidaadid kvalifitseerusid dokumentide põhjal esitatud nõudmistele ja kutsuti ka vestlusele. 

Foto: Reti Kokk


Stuudium - Kadrina Keskkool

Kadrina Keskkooli kogupäevakool
KiVa programm - Kadrina Keskkool
VEPA metoodika - Kadrina Keskkool
RIKSWEB - raamatukogu e-kataloog
Kadrina Keskkooli koolivormi e-pood

CADrina ITi ja NUTIfestival
Kadrina Keskkooli juubelinäitus
Erasmus+

Kes on lehel

Meil on lehel 1 külaline ja

Vaata, mis on uut Kadrina valla kodulehel

Euroopa Liidu struktuurifondid

Erasmus+

Haridus- ja Noorteamet

Tartu Ülikool

Tallinna Tehnikaülikool

Eesti Lennuakadeemia

Tervist edendavad koolid (TEK)

VEPA Käitumisoskuste Mäng

ProgeTiigri programm

Kiusamisvaba Kool

KiVa programm

Ettevõtlik Kool
EMU logo transparent 01 TLU

unescologotulevikukool

Kadrina Keskkool otsib oma meeskonda eesti keele ja kirjanduse õpetajat, matemaatikaõpetajat, saksa keele õpetajat ja muusikaõpetajat. Pakume tööd