Direktor Krõõt Nõmmela-Mehide astub tagasi

Kadrina Vallavalitsus teatab, et Kadrina Keskkooli direktor Krõõt Nõmmela-Mehide on otsustanud tagasi astuda pärast kahte keerulist teenistusaastat. Oleme tänulikud tema pühendumuse ja panuse eest meie kooli arengusse ning soovime talle palju edu edaspidistes tegemistes.

Seoses hiljutiste sündmustega Kadrina Keskkoolis jätkame järelevalve protsessiga ja juba kokkulepitud tegevustega, et selgitada välja kõik asjaolud. Meie eesmärk on tagada läbipaistvus, õigluse saavutamine ja usalduse taastamine meie kooli kollektiivis ning juhtimises.

Kadrina Keskkooli ja vallavalitsuse prioriteediks on tagada, et üleminek oleks sujuv ja et meie õpilased saaksid jätkuvalt parimat võimalikku haridust ja tuge. Uue direktori leidmiseks alustame kiiremas korras konkursiga. Uue juhi kinnitamiseni alustab kohusetäitjana Evelin Teiva.

Anname jooksvalt teada edasistest arengutest. Palume seejuures mõistvat suhtumist ja rahulikku meelt.

Krõõt Nõmmela-Mehide teade tagasi astumisest:

Head õpetajad, õpilased, lapsevanemad ja kooli kogukond,

Annan teada, et olen otsustanud astuda tagasi Kadrina Keskkooli direktori ametikohalt. Need kaks aastat on olnud täis väljakutseid ja muutusi, kuid ka palju väärtuslikke kogemusi ja õppetunde. Selle aja jooksul oleme puutunud kokku mitmete keeruliste olukordadega, mis on tekitanud pingeid ja erimeelsusi. Kahju, et mulle ei ole antud võimalust olukorra lahendamiseks, mulle ei antud selleks võimalustki. Paraku on need olud viinud mind otsusele, et minu edasine teekond peab kulgema teises suunas. Otsus lahkuda, ei tulnud kergelt, kuid usun, et see on kooli jaoks parim.

Tahaksin tänada kõiki õpetajaid ja töötajaid, kes on mind toetanud ja aidanud sellel teekonnal. Teie pühendumus ja raske töö on olnud minu jaoks hindamatu väärtusega. Olen siiralt tänulik igaühele teist, kes on andnud endast parima, et meie kool saaks areneda ja kasvada.

Loodan, et tulevik toob koolile rahu ja selgust.

Parimate soovidega,
Krõõt Nõmmela-Mehide


Stuudium - Kadrina Keskkool

Kadrina Keskkooli kogupäevakool
KiVa programm - Kadrina Keskkool
VEPA metoodika - Kadrina Keskkool
RIKSWEB - raamatukogu e-kataloog
Kadrina Keskkooli koolivormi e-pood

CADrina ITi ja NUTIfestival
Kadrina Keskkooli juubelinäitus
Erasmus+

Kes on lehel

Meil on lehel 1 külaline ja

Vaata, mis on uut Kadrina valla kodulehel

Euroopa Liidu struktuurifondid

Erasmus+

Haridus- ja Noorteamet

Tartu Ülikool

Tallinna Tehnikaülikool

Eesti Lennuakadeemia

Tervist edendavad koolid (TEK)

VEPA Käitumisoskuste Mäng

ProgeTiigri programm

Kiusamisvaba Kool

KiVa programm

Ettevõtlik Kool
EMU logo transparent 01 TLU

unescologotulevikukool

Kadrina Keskkool otsib oma meeskonda eesti keele ja kirjanduse õpetajat, koolipsühholoogi ja matemaatikaõpetajat. Pakume tööd