Kadrina noorte video­sõnumid jõuavad UNESCO ühend­koolide võrgustikku

Vaid veidi enne vaheaega jõudis Kadrina Keskkooli üleskutse osaleda UNESCO ühendkoolide võrgustiku ülemaailmses väljakutses #learningneverstops.

Õpilased üle maailma jagavad seal videosõnumeid seoses juba üle aasta kestnud distantsõppega. Kuidas olete hakkama saanud? Kuidas toimub teie riigis koolitöö? Kas olete oma klassikaaslaste ja sõpradega pärast pandeemia algust kohtunud? Mis on halvim ja mis parim asi distantsõppe juures? Mida tahaksid öelda inimestele, kes seda videot vaatavad?

Nii said 10. ja 11. klassi õpilased endale inglise keele tunniks ülesande salvestada minutiline videosõnum – kuidas oleme hakkama saanud meie, õpilased Eestist Kadrinast. Eestlaslik tagasihoidlikkus hoidis küll nii mõndagi tagasi ja seepärast jõudis osa õpilaste tehtud videoid vaid õpetaja ja klassikaaslasteni. Seda suurem tänu neile, kes oma sõnumit maailmaga jagada ei peljanud!

Enne oma lühivideote tegemist tutvusime juba jagatud sõnumitega ja saime teada, kuidas on pandeemia ajal koolitöö korraldatud näiteks Indoneesias ja Namiibias, aga ka Portugalis ja Liibanonis. Aadressil https://www.youtube.com/hashtag/learningneverstops leiab ligi kolm tuhat videot igast maailma nurgast ja ehk varsti on nende seas ka Kadrina õpilaste sõnumid.

Kadrina õpilaste videotega saab aga juba praegu tutvuda Maailmakooli Youtube’i või Facebooki lehel.

Merike Sikk,
inglise keele õpetaja


Stuudium - Kadrina Keskkool

Kadrina Keskkooli kogupäevakool
KiVa programm - Kadrina Keskkool
VEPA metoodika - Kadrina Keskkool
RIKSWEB - raamatukogu e-kataloog
Kadrina Keskkooli koolivormi e-pood

CADrina ITi ja NUTIfestival
Kadrina Keskkooli juubelinäitus
Erasmus+

Kes on lehel

Meil on lehel 1 külaline ja

Vaata, mis on uut Kadrina valla kodulehel

Euroopa Liidu struktuurifondid

Erasmus+

Haridus- ja Noorteamet

Tartu Ülikool

Tallinna Tehnikaülikool

Eesti Lennuakadeemia

Tervist edendavad koolid (TEK)

VEPA Käitumisoskuste Mäng

ProgeTiigri programm

Kiusamisvaba Kool

KiVa programm

Ettevõtlik Kool
EMU logo transparent 01 TLU

unescologotulevikukool

Kadrina Keskkool otsib oma meeskonda eesti keele ja kirjanduse õpetajat, koolipsühholoogi ja matemaatikaõpetajat. Pakume tööd