Virumaa 29. matemaatikavõistlus

Laupäeval, 19. oktoobril 2024 toimus Kohtla-Järve Gümnaasiumis Virumaa matemaatikavõistlus, kus osalevad koolid Ida- ja Lääne-Virumaalt juba 29. korda.

Matemaatikavõistlus on meeskondlik, mis koosneb kahest osast- individuaalsest lahendamisest ja võistkondlikust, kus õpilased lahendavad ülesandeid ühiselt. Mõlema osa tulemused liidetakse.

Võistlusklasse on kaks: noorem (8.-9. klass) ja vanem (10.-12. klass). Mõlemas võistlusklassis oli osavõtvaid võistkondi 14.

Meie koolist osalesid nooremas võistlusklassis Gertrud Kaubi, Ilomai Kaldma, Kristo Kurve, Lisette Toming (õpetajad Rita Olev ja Piret Raudver), vanemas võistlusklassis Eric Marcus Jaanimets, Kirsika Kaegas, Klara Kiur, Saamuel Palu (õpetajad Tiina Karri ja Mari Onton).

Meie kooli noorem võistkond saavutas väga tubli 4. koha. (Lääne- Virumaa koolidest oli meist parem ainult Vinni-Pajusti Gümnaasium).

Täname kõiki osavõtnud õpilasi, kes meie kooli esindasid ning matemaatikat ja õppimist kõrgelt hindavad.

Tekst: Piret Raudver


Vaata, mis on uut Kadrina valla kodulehel

Euroopa Liidu struktuurifondid

Erasmus+

Haridus- ja Noorteamet

Tartu Ülikool

Tallinna Tehnikaülikool

Eesti Lennuakadeemia

Tervist edendavad koolid (TEK)

VEPA Käitumisoskuste Mäng

ProgeTiigri programm

Kiusamisvaba Kool

KiVa programm

Ettevõtlik Kool
EMU logo transparent 01 TLU

unescologotulevikukool

Kadrina Keskkool otsib oma meeskonda eesti keele ja kirjanduse õpetajat, matemaatikaõpetajat, psühholoogi ja tugispetsialisti taustaga õpetajat. Pakume tööd