HUSO-õpilased Banksy näitusel ja Teletornis

Üllatus, hirm, tülgastus, rõõm, julgus, imetlus, segadus, kurbus … selliseid emotsioone tekitas huso-suuna õpilastes 17. oktoobril maailmakuulsa tänavakunsti superstaari Banksy hittnäituse “The Mystery of Banksy – A Genius Mind” külastamine.
Banksy on Bristolis sündinud ja saladusloori varjus tegutsev graffiti- ja maalikunstnik.

Õpilaste arvates pani Banksy näitus mõtlema maailmas olevate probleemide peale, sest just sõda ja sotsiaalsed probleemid olid üheks teoste põhiteemadest. Leiti, et Banksy tööd on niivõrd sügavamõttelised, geniaalsed ning hämmastavad.
Banksy tööd vallutavad maailmas nii tänavaid kui oksjonimaju. Nimelt peetakse teda praeguse aja üheks hinnalisemaks kaasaegseks kunstnikuks.
Päeva teine pool möödus Tallinna Teletornis, kus jaguneti gruppideks, et osaleda kahes haridusprogrammis. Tänu oma unikaalsetele funktsioonidele annab Teletorni programm „Televisoon – aken maailma” ülevaate massimeedia tekkest ja teletegemise tehnoloogiatest. Ajalooprogrammi “1991 august. Vabaduse kaitsel” läbides aga said õpilased teadmisi Teletorni ajaloost ja selle seosest Eesti taasiseseisvumisega.

Mõlemad programmid lõppesid uudise koostamise ja esitlusega.

Fotod: Evelin Tiiter ja Merike Sikk


Vaata, mis on uut Kadrina valla kodulehel

Euroopa Liidu struktuurifondid

Erasmus+

Haridus- ja Noorteamet

Tartu Ülikool

Tallinna Tehnikaülikool

Eesti Lennuakadeemia

Tervist edendavad koolid (TEK)

VEPA Käitumisoskuste Mäng

ProgeTiigri programm

Kiusamisvaba Kool

KiVa programm

Ettevõtlik Kool
EMU logo transparent 01 TLU

unescologotulevikukool

Kadrina Keskkool otsib oma meeskonda eesti keele ja kirjanduse õpetajat, matemaatikaõpetajat, psühholoogi ja tugispetsialisti taustaga õpetajat. Pakume tööd