Kadrina Keskkoolis on uus õppeaasta alanud!

Jagame siinkohal direktor Evelin Teiva tervituskõne:

Lugupeetud koolipere – armsad õpilased, auväärt õpetajad ja kallid lapsevanemad!

Iga õppeaasta algus on kooli jaoks eriline sündmus, sest see tähistab uut algust ja võimalust luua midagi väärtuslikku. Tänane päev toob meie majja taas õpilaste naeratused, vanemate toetavad pilgud ja õpetajate motiveeritud vaimu. See on päev, mil saame koos taasavastada hariduse imet ja võlu.

Armsad õpilased, teie ees on avanemas uus ja põnev peatükk. Kooliaasta toob kindlasti kaasa rohkelt uusi teadmisi, kogemusi ja seiklusi. Kool ei ole ainult koht, kus omandada faktiteadmisi, vaid see on koht, kus kujuneb teie isiksus, maailmavaade ja elukäsitlus. Olge uudishimulikud ja innukad, hoidke avatuna oma süda ja meel. Teie ülesanne on seada endale kõrged eesmärgid ja mitte karta ebaõnnestumisi – sest just läbi raskuste me kasvame ja õpime. Teie klassikaaslased, õpetajad ja kogu koolipere on siin selleks, et teid igal sammul toetada.

Lugupeetud lapsevanemad, teie olete oma laste suurimad eeskujud ja toetajad. See roll on hindamatu, sest teie tugi ja juhendamine annavad lastele kindlustunde ja motivatsiooni. Kodu ja kooli koostöö on alus, millele tuginedes saame pakkuda lastele parimat võimalikku haridust. Teame, et iga laps on ainulaadne ja eriline, ning selleks, et toetada nende individuaalset arengut, vajame ka teie panust ja tagasisidet. Olgem avatud suhtlusele, jagagem oma mõtteid ja arutagem kõiki tekkivaid küsimusi. Ainult üheskoos saame luua keskkonna, kus lapsed tunnevad end hoituna ja väärtustatuna.

Austatud õpetajad, te olete meie kooli hing ja süda. Teie pühendumus ja armastus õpetamise vastu on see, mis inspireerib ja toetab meie õpilasi nende teekonnal. Teie töö on erakordne – te ei anna ainult edasi teadmisi, vaid kujundate tulevasi kodanikke, arendate noorte loovust, kriitilist mõtlemist ja empaatiat. Teie professionaalsus ja kirg teevad võimalikuks selle, et meie koolist astuvad välja noored, kes on valmis maailma vallutama. Uue kooliaasta algus on suurepärane võimalus tutvustada uusi ideid ja viia ellu uuendusi, mis rikastavad meie haridusprotsessi. Olge julged, loovad ja ärge kartke katsetada uusi lähenemisi, sest ainult nii saame pakkuda õpilastele parimat võimalikku haridust.

Uue kooliaasta algus on täis ootusi, lootusi ja unistusi. See on aeg, mil saame teha plaane ja seada uusi eesmärke. Kuid kõige tähtsam on meeles pidada, et oleme siin üheskoos – õpilased, vanemad ja õpetajad – ja ainult läbi koostöö, vastastikuse austuse ja mõistmise suudame saavutada tõeliselt häid tulemusi.

Soovin kõigile õpilastele avastamisrõõmu, lapsevanematele kannatlikkust ja õpetajatele inspiratsiooni. Olgu see kooliaasta täis rõõmu, õnnestumisi ja kasvu! Astugem koos julgelt edasi, hoides meeles, et iga päev on uus võimalus õppida, kasvada ja areneda. Olge uudishimulikud, loovad, kannatlikud ja püsivad. Püüdke alati anda endast parim, kuid ärge unustage ka hoolida ja olla lahked üksteise vastu.


Vaata, mis on uut Kadrina valla kodulehel

Euroopa Liidu struktuurifondid

Erasmus+

Haridus- ja Noorteamet

Tartu Ülikool

Tallinna Tehnikaülikool

Eesti Lennuakadeemia

Tervist edendavad koolid (TEK)

VEPA Käitumisoskuste Mäng

ProgeTiigri programm

Kiusamisvaba Kool

KiVa programm

Ettevõtlik Kool
EMU logo transparent 01 TLU

unescologotulevikukool

Kadrina Keskkool otsib oma meeskonda eesti keele ja kirjanduse õpetajat, matemaatikaõpetajat ja psühholoogi. Pakume tööd