Hoolekogu koosolek

Hea Kadrina valla rahvas!

1. juulil kogunes erakorralisele koosolekule Kadrina Keskkooli uus hoolekogu, et kuulata ära kooli direktor ja õpetajate esindajad seoses õpetajate kirjaliku pöördumisega 21. juunil 2024.

Hoolekogu leidis, ja ka direktor tunnistas, et juhtimises ja kommunikatsioonis on esinenud puudusi. Kõik hoolekogu liikmed, koolijuht ja koolipidaja teevad koostööd, et õppeaasta algaks positiivsete nootidega.

Uus õppeaasta on ettevalmistamisel ja meeskond koostamisel. Kooli arengukava valmib 2025. aasta maiks, kriisiplaan koostöös Päästeametiga on kaasajastamisel ja saab viimistletud selle aasta 1. septembriks. Uuest õppeaastast jaotuvad õppe- ja kasvatustöö alased tegevused koolis kahe õppejuhi vahel ja meeskonnaga liitub õppekorraldusjuht, kelle nimed tehakse teatavaks nädala pärast. Õppeaasta alguseks korrastatakse ka ametijuhendid ning töötatakse välja sisekommunikatsiooni reeglid. Sügisel algavad personali koolitused uute IT-süsteemide tõhusamaks kasutamiseks.

Lisaks sellele algatab vallavalitsus koostöös haridusministeeriumiga kooli juhtimise osas teenistusliku järelevalvemenetluse, kaasates selleks sõltumatud eksperdid. Koolipere loodab, kui kõik osapooled teevad konstruktiivset koostööd, on Kadrina Keskkool jätkuvalt Lääne-Virumaa tugevaim kool.

Palume kogukonna toetust hoidmaks fookust meie lastel ja õpetajatel. Spekulatsioonid, politiseerimine ning info moonutamine ei tule kooli mainele kuidagi kasuks.

Kooli hoolekogu on väga aktiive ja pühendunud hoidmaks Kadrina Keskkooli head mainet panustades nõu ja jõuga kooli arengusse.

Järgmine korraline hoolekogu koosolek toimub augusti keskel, kus saame ülevaate, kuidas kokkulepitud plaan teostunud on.

Häid mõtteid, ettepanekuid ja ka muresid, võib saata minu e-kirja aadressile kristin.reinaas@gmail.com
Uute hoolekogu liikmetega saab tutvuda siin (https://www.kadrina-kool.edu.ee/kool/inimesed/hoolekogu/) ja kõigi nende poole võib küsimuste või murede puhul pöörduda.

Kristin Reinaas
Kadrina Keskkooli hoolekogu esimees


Stuudium - Kadrina Keskkool

Kadrina Keskkooli kogupäevakool
KiVa programm - Kadrina Keskkool
VEPA metoodika - Kadrina Keskkool
RIKSWEB - raamatukogu e-kataloog
Kadrina Keskkooli koolivormi e-pood

CADrina ITi ja NUTIfestival
Kadrina Keskkooli juubelinäitus
Erasmus+

Kes on lehel

Meil on lehel 1 külaline ja

Vaata, mis on uut Kadrina valla kodulehel

Euroopa Liidu struktuurifondid

Erasmus+

Haridus- ja Noorteamet

Tartu Ülikool

Tallinna Tehnikaülikool

Eesti Lennuakadeemia

Tervist edendavad koolid (TEK)

VEPA Käitumisoskuste Mäng

ProgeTiigri programm

Kiusamisvaba Kool

KiVa programm

Ettevõtlik Kool
EMU logo transparent 01 TLU

unescologotulevikukool

Kadrina Keskkool otsib oma meeskonda eesti keele ja kirjanduse õpetajat, koolipsühholoogi ja matemaatikaõpetajat. Pakume tööd