Tulevikukool

28. mail lõpetas meie kooli meeskond Tallinna Ülikooli aastase kooliarendusprogrammi Tulevikukool.

Täname teid, õpetajaid Evelin Teiva, Liina Suurkivi ja õppejuht Evelin Tiiter, kes meie meeskonna aastase õppetöö eneseanalüüsiks ning tutvustavaks plakatiks kokku panid!

Mis on Tulevikukooli eesmärk?

• Programmis osalevate koolide eesmärgiks on luua õppija arengut toetav õppimis- ja õpetamiskultuur lähtudes tõenduspõhisusest ja koostöisest muutuste juhtimisest.

Mida me oleme aasta jooksul oma juhtmeeskonnaga teinud?

• Õppinud teadlikult muudatusi planeerima ja selleks soodsat keskkonda looma aidates õpetajatel võtta vastutus muutuste algatamisel ja juhtimisel.

• Koos teiste projektis olevate koolide ning ülikooli haridusinnovatsiooni spetsialistidega loonud uusi praktikaid ja metoodikaid. Oleme analüüsinud õpilaste õppeprotsessi, lähtudes kitsaskohtadest kavandanud arendustegevusi ning uusi lähenemisi ja analüüsinud nende tegevuste mõju.

• Lähtudes tõenduspõhisuse printsiibist õppinud monitoorima ja analüüsima muutuste protsessi, kus õpetaja on oma tegevuse uurija.

Tallinna Ülikooli Tulevikukooli arendusprogramm aitab koolidel rakendada positiivseid muutusi õppetöös nii, et need oleksid laiapõhjalised, jätkusuutlikud ja mõjusad.

Kadrina Keskkooli aastases Tulevikukooli programmis, mis valmistab ette kooli arengu protsesse järgnevateks aastateks osalesid õpetajad Evelin Teiva ja Liina Suurkivi, õppejuhid Mailen Remmelg, Reesi Sirvi ja Evelin Tiiter ning koolijuht Krõõt Nõmmela-Mehide.


Stuudium - Kadrina Keskkool

Kadrina Keskkooli kogupäevakool
KiVa programm - Kadrina Keskkool
VEPA metoodika - Kadrina Keskkool
RIKSWEB - raamatukogu e-kataloog
Kadrina Keskkooli koolivormi e-pood

CADrina ITi ja NUTIfestival
Kadrina Keskkooli juubelinäitus
Erasmus+

Kes on lehel

Meil on lehel 1 külaline ja

Vaata, mis on uut Kadrina valla kodulehel

Euroopa Liidu struktuurifondid

Erasmus+

Haridus- ja Noorteamet

Tartu Ülikool

Tallinna Tehnikaülikool

Eesti Lennuakadeemia

Tervist edendavad koolid (TEK)

VEPA Käitumisoskuste Mäng

ProgeTiigri programm

Kiusamisvaba Kool

KiVa programm

Ettevõtlik Kool
EMU logo transparent 01 TLU

unescologotulevikukool

Kadrina Keskkool otsib oma meeskonda eesti keele ja kirjanduse õpetajat, koolipsühholoogi ja matemaatikaõpetajat. Pakume tööd