Juba järgmine nädal on CADrina, mis pakub palju tegevust ja põnevat kaasalöömist!

08.04 – 11.04 toimuvad Innovatsioonilabori töötoad, kus saab panna end proovile teadust propageerivate tegevustega.


Trummipõrin… vaatame, mida toob CADrina kauaoodatud päev, 12.04 meile:

09.00 – 13.00 – CADrobotics, Kadrina Keskkooli võimlas. Võistlusaladeks on: robotite köievedu, joonejälgimisvõistlus, kiirendusvõistlus, tõmbemootorite võistlus ning üllatusvõistlus. Viimasele palume võtta kaasa komplekti jagu LEGOSID. Võistlema on oodatud õpilased meilt kui ka mujalt koolidest, kus robootikaga tegeletakse.

10.00 – 13.00 – Korvpallivõistlus CADcup, Kadrina Spordikeskuses, kus omavahel võistlevad 6-8kl. VS 9kl. Teine mäng, kell 11.30 -10-11kl. VS 12kl.

16.00 – Hariduspaneel, Kadrina Noortekeskuses, mida juhib Urmas Vaino. Tehisintellektist hariduses ja tulevikuvõimalustest arutlevad HARNO esindaja, ettevõtja, majanduse- ja kommunikatsiooni ministri nõunik, meie kooli õpetaja ning selle aasta patroon, Aigar Vaigu.

Tudengivormel – eelmise aasta võtijatiim toob kohale ka oma uusima võistlusmasina, mida koha peal uudistada saab.

17.00 – 21.30 – CADrina joonestusvõistlus, finaalshow, Huvikeskuses. Joonestusvõistlus koosneb neljast voorust, mille esimesed kolm vooru läbitakse individuaalselt ning finaalvooru lahendab võistlus üheskoos. Õhtujuhtideks Urmas Vaino ja Robert Salep. Enne joonestusvõistlust toimub loomulikult Kadrina Keskkooli õpilaste show- avalöök.

Publiku vahel loositakse hulganisti auhindu sponsorite poolt, peaauhinnaks JBL peokõlar.

Enne tulemuste kuulutamist pakub õhtune teadusteater palju huvitavat, Huvikeskuse ülemises fuajees. Samuti saab tutvuda õpilastööde näitusega saaliesises ruumis ning loomulikult leida endale midagi meelepärast POP-up kohvikust, mis asub Huvikeskuse sissepääsu juures.

Auhinnafondis olev 2000€ jagatakse välja joonestusvõistluse parimate vahel.

Õhtule paneb väärika punkti Clicherik & Mäx

Huvijuht, Kristi Aimla-Maripuu:

CADrinale tasub kindlasti tulla ning kaasa elada. On suurepärane võimalus võita loosides – võidukalt koju minna! Joonestusvõistlus on päeva nael, kuna eelvõistluse 17 võistkonnast jõuab edasi vaid 6, läheb tihedaks rebimiseks!

Õpetaja Evelin Teiva:

Õpilased saavad osa võtta oma kooliastmele mõeldud tegevustest, nendele mõeldud huvitavatest atraktsioonidest. Kui on vähegi mahti, siis elada kaasa sportlastele ning tunda kõigest rõõmu! CADrina tegevused pakuvad mõtte või oskuse igale õpilasele, millest tulevikus kasu on, eriti kasulik gümnaasiumiastme õpilastele, kes kuulevad edasiõppimise võimalustest Maaülikoolis ja TalTechis. Muidugi annab finaal suurepärase ülevaate, mis CAD joonestamine on ja loomulikult on see aasta nii äge esineja kutsutud!

Postituse koostasid Kadrina Keskkooli meediaõpilased.


Stuudium - Kadrina Keskkool

Kadrina Keskkooli kogupäevakool
KiVa programm - Kadrina Keskkool
VEPA metoodika - Kadrina Keskkool
RIKSWEB - raamatukogu e-kataloog
Kadrina Keskkooli koolivormi e-pood

CADrina ITi ja NUTIfestival
Kadrina Keskkooli juubelinäitus
Erasmus+

Kes on lehel

Meil on lehel 1 külaline ja

Vaata, mis on uut Kadrina valla kodulehel

Euroopa Liidu struktuurifondid

Erasmus+

Haridus- ja Noorteamet

Tartu Ülikool

Tallinna Tehnikaülikool

Eesti Lennuakadeemia

Tervist edendavad koolid (TEK)

VEPA Käitumisoskuste Mäng

ProgeTiigri programm

Kiusamisvaba Kool

KiVa programm

Ettevõtlik Kool
EMU logo transparent 01 TLU

unescologotulevikukool

Kadrina Keskkool otsib oma meeskonda eesti keele ja kirjanduse õpetajat, koolipsühholoogi ja matemaatikaõpetajat. Pakume tööd