Ametikooli direktor jagas lõputunnistusi

Juba kaks aastat on toiminud Kadrina Keskkooli ja Rakvere Ametikooli vaheline koostöö, kus Kadrina reaaltehnilise õppesuuna õpilastel on võimalik Rakvere Ametikoolis omandada CNC-pingi operaatori 4. taseme kutsetunnistus.

1. veebruaril jagas ametikooli direktor Kuno Rooba CNC kursuste II lennu õpilastele kätte kursuse läbimist ja kutseeksami sooritamist tõendavad lõputunnistused. Paljud õpilased kasutasid koolitust ka selleks, et läbi selle sooritada keskkoolis kohustulik praktiline uurimistöö. Õpilased ise hindasid saadud kogemusi kõrgeks ja tõid oma tagasisides välja, et CNC õpingutele mindi huvist valdkonna vastu ning soovist igaks juhuks omada tagataskus ametioskust tulevikus paremate töövõimaluste leidmiseks. Kokku lõpetas II lennus 13 õpilast, 11 noormeest ja kaks neidu.

Kuno Rooba sõnul andis kutseeksami vastu võtnud komisjon Kadrina õpilastele positiivse tagasiside. Teooriateadmised ja AutoCAD programmi valdamine olevat suisa suurepärane, harjutamist vajab veel masinaga toimetamise praktiline pool.

Kahe kooli direktorite sõnul jätkub koostöö kindlasti ka edaspidi. Võimalus saada teoreetiliste teadmiste juurde ka head praktilised oskused on tulevikuks väga väärtuslikud.

Egert Eenmaa, kommunikatsioonijuht


Stuudium - Kadrina Keskkool

Kadrina Keskkooli kogupäevakool
KiVa programm - Kadrina Keskkool
VEPA metoodika - Kadrina Keskkool
RIKSWEB - raamatukogu e-kataloog
Kadrina Keskkooli koolivormi e-pood

CADrina ITi ja NUTIfestival
Kadrina Keskkooli juubelinäitus
Erasmus+

Kes on lehel

Meil on lehel 1 külaline ja

Vaata, mis on uut Kadrina valla kodulehel

Euroopa Liidu struktuurifondid

Erasmus+

Haridus- ja Noorteamet

Tartu Ülikool

Tallinna Tehnikaülikool

Eesti Lennuakadeemia

Tervist edendavad koolid (TEK)

VEPA Käitumisoskuste Mäng

ProgeTiigri programm

Kiusamisvaba Kool

KiVa programm

Ettevõtlik Kool
EMU logo transparent 01 TLU

unescologotulevikukool

Kadrina Keskkool otsib oma meeskonda eesti keele ja kirjanduse õpetajat, koolipsühholoogi ja matemaatikaõpetajat. Pakume tööd