Abituriendid külastasid Teaduskeskust AHHAA

Meie kooli 12. klassi loodusteaduste ja reaal-tehnilise õppesuuna õpilased osalesid 21. jaanuaril õppepäeval Teaduskeskuses AHHAA, mis oli ühtlasi rakendusbioloogia valikkursuse viimane õppeülesanne.

Toimusid töötoad silma ehituse ja nägemise kohta, kus sai seasilma lahata ning erinevaid katseid teha. Õpilaste arvates oli kasulik korrata üle juba tuntud teadmisi ja saada ka AHHAA-elamus uutest kogemustest ja teadmistest.

Giidi abiga tutvuti TÜ meditsiinikollektsioonidega, kus põhirõhk oli tervishoiul ning ka erinevate haiguste ja väärarengute olemuse õppimisel. Lisaks uutele huvitavatele teadmistele sai üle korratud inimese anatoomia teemad. Õpilastele meeldis, et sai iseseisvalt ja oma äranägemise järgi katsetada ja rahulikult uurida keskuse eksponaate, näitusi ning samas täita ka ülesandeid, mis suunavalt olid antud. Tutvuti tehnoloogiasaali ja elusaali eksponaatidega ning samuti oli põnev ajutine näitus “Ahhaa, foobiad!” erinevatest foobiatest, kus nii mõnigi õpilastest sai kogemuslikult teada, mida ta tegelikult kardab (ämblikke, pimedust, kõrgust, elektrit, helisid jne).

Oli vaheldusrikas õppepäev koolimajast väljaspool ning üle pika aja sai sõita õppima kaugemale, kuid loomulikult kandes maski ja järgides teisi piiranguid!

Siret Pung,
bioloogiaõpetaja


Stuudium - Kadrina Keskkool

Kadrina Keskkooli kogupäevakool
KiVa programm - Kadrina Keskkool
VEPA metoodika - Kadrina Keskkool
RIKSWEB - raamatukogu e-kataloog
Kadrina Keskkooli koolivormi e-pood

CADrina ITi ja NUTIfestival
Kadrina Keskkooli juubelinäitus
Erasmus+

Kes on lehel

Meil on lehel 1 külaline ja

Vaata, mis on uut Kadrina valla kodulehel

Euroopa Liidu struktuurifondid

Erasmus+

Haridus- ja Noorteamet

Tartu Ülikool

Tallinna Tehnikaülikool

Eesti Lennuakadeemia

Tervist edendavad koolid (TEK)

VEPA Käitumisoskuste Mäng

ProgeTiigri programm

Kiusamisvaba Kool

KiVa programm

Ettevõtlik Kool
EMU logo transparent 01 TLU

unescologotulevikukool

Kadrina Keskkool otsib oma meeskonda eesti keele ja kirjanduse õpetajat, koolipsühholoogi ja matemaatikaõpetajat. Pakume tööd