Õpilaste teadustööde riiklik konkurss

2020. aasta õpilaste teadustööde riiklik konkurss on teatavaks teinud tulemused. Meie kooli õpilastest sai Aavo Mumm Tartu Ülikooli Teaduskooli eriauhinna.

Aavo Mumm osales konkursil tööga “Antiigi fraseologismide kasutus Eesti meedias” (juhendas õpetaja Liivi Heinla). TÜ Teaduskooli žürii põhjendas eriauhinna andmist järgmiselt: uurimustöös vaadatakse, kuidas kasutavad meediaväljanded Eestis antiigi fraseologisme ja kuidas mõistavad neid Kadrina Keskkooli õpilased. Põhjalik ja huvitav uurimistöö. Õpilase arutelud olid asjakohased ja põhjalikud. Väga hea uurimistöö 11. klasside arvestuses.

Sellekordsele õpilaste konkursile esitati rekordiline arv uurimistöid – 195 tööd 218 õpilaselt. Gümnaasiumiõpilastelt saabus konkursile 167 ja põhikooli õppuritelt 28 tööd.

Tulenevalt kehtestatud eriolukorrast koroonaviiruse leviku tõkestamiseks jäi tänavu ära 14. ja 15. aprillil Tartus Eesti Rahva Muuseumis toimuma pidanud õpilaste teadusfestival. Seoses sellega ei toimunud ka õpilaste teadustööde konkursi lõppvooru stendiettekannetena ning õpilasleiutajate konkursi ja õpilaste teadustööde konkursi parimate autasustamist.

Loe lisaks: 2020. aasta konkursi kõik preemiad

Konkursist lähemalt: Õpilaste teadustööde riiklik konkurss


Stuudium - Kadrina Keskkool

Kadrina Keskkooli kogupäevakool
KiVa programm - Kadrina Keskkool
VEPA metoodika - Kadrina Keskkool
RIKSWEB - raamatukogu e-kataloog
Kadrina Keskkooli koolivormi e-pood

CADrina ITi ja NUTIfestival
Kadrina Keskkooli juubelinäitus
Erasmus+

Kes on lehel

Meil on lehel 1 külaline ja

Vaata, mis on uut Kadrina valla kodulehel

Euroopa Liidu struktuurifondid

Erasmus+

Haridus- ja Noorteamet

Tartu Ülikool

Tallinna Tehnikaülikool

Eesti Lennuakadeemia

Tervist edendavad koolid (TEK)

VEPA Käitumisoskuste Mäng

ProgeTiigri programm

Kiusamisvaba Kool

KiVa programm

Ettevõtlik Kool
EMU logo transparent 01 TLU

unescologotulevikukool

Kadrina Keskkool otsib oma meeskonda eesti keele ja kirjanduse õpetajat, koolipsühholoogi ja matemaatikaõpetajat. Pakume tööd