Esimene töönädal uutes tingimustes

Tere hommikust! Esimene töönädal uutes tingimustes hakkab läbi saama. On olnud kindlasti huvitav ja arendav, seega täiesti uus kogemus.

Töötamine sellises teistmoodi olukorras on toonud kaasa erinevaid küsimusi, millele oleme omavahelises koostöös leidnud ka vastused. Igaüks meist on pidanud selleks tihti võib olla ka enam pingutama.

Sellises olukorras sünnivad uued mõtted, leitakse uusi lahendusi, mis kõik aitab tugevdada ühist meeskonnavaimu. Olen kindel, et järgmine töönädal oleme juba kõik rohkem ja paremini valmis töötama distantsõppe tingimustes.

Aitäh teile kõigile asjaliku koostöö eest!

Kõige tähtsam on praegu olla terve, hoida ennast. Ehk aitab praeguses eriolukorras paremini hakkama saada ka alanud KEVAD.

Ilusat kevade algust! Peame vastu!

Arvo Pani,
direktor

– – –

Huvijuht Kristi Aimla võtab esimese nädala kokku nii:

Võime esimest digiõppe nädalat pidada sujuvaks ja edukaks. Meie üheks suuremaks plussiks on meie oma e-päevik, mida teiste koolide õpilased kasutada ei saa – seega vähem võimalusi ühenduste kokkujooksmiseks.

Õpetajad suhtlevad aktiivselt omavahel igapäevaselt Google Drive keskkonnas ja toimib tõhus koostöö ning kitsaskohtadele leitakse ühiselt kiired lahendused. Kasutusel on suur hulk erinevaid digitaalseid õpi- ja suhtluskeskkondi, tänu millele lisaks ettenähtud ülesannetele arendatakse ka digitaalseid kompetentse. Õpetajad on ülesannete koostamisel ka väga loovad ning leidlikud, et õpilased ei peaks kogu tööd siiski ainult arvuti taga tegema.

Õpilastele paistab selline õppevorm olema igati uus ja huvitav, töid esitatakse usinalt ja lausa ennetähtaegselt. Ka lapsevanemad on väga koostöövalmid, lisaks kodusele laste abistamisele, jagatakse ka omapoolseid huvitavaid materjale ning ideid tunnitöö täiustamiseks.


Stuudium - Kadrina Keskkool

Kadrina Keskkooli kogupäevakool
KiVa programm - Kadrina Keskkool
VEPA metoodika - Kadrina Keskkool
RIKSWEB - raamatukogu e-kataloog
Kadrina Keskkooli koolivormi e-pood

CADrina ITi ja NUTIfestival
Kadrina Keskkooli juubelinäitus
Erasmus+

Kes on lehel

Meil on lehel 1 külaline ja

Vaata, mis on uut Kadrina valla kodulehel

Euroopa Liidu struktuurifondid

Erasmus+

Haridus- ja Noorteamet

Tartu Ülikool

Tallinna Tehnikaülikool

Eesti Lennuakadeemia

Tervist edendavad koolid (TEK)

VEPA Käitumisoskuste Mäng

ProgeTiigri programm

Kiusamisvaba Kool

KiVa programm

Ettevõtlik Kool
EMU logo transparent 01 TLU

unescologotulevikukool

Kadrina Keskkool otsib oma meeskonda eesti keele ja kirjanduse õpetajat, koolipsühholoogi ja matemaatikaõpetajat. Pakume tööd